therealdesign

A+ A A-

Over Mij

                                                                                                                                                                  

Welkom op www.mvdbos.nl. Ik stel mij graag aan u voor. Mijn naam is Michiel van den Bos. Ik woon al mijn hele leven in Voorschoten. Na mijn verplichte schoolperiode ben ik zo snel mogelijk gaan doen wat ik leuk vindt en goed kan. Met mijn handen werken. Om die reden ben ik op mijn  17e in de sector woninginrichting gaan werken. Ik ben onderaan de ladder begonnen met bijvoorbeeld het bezorgen van bedden en kasten en ben ook gordijnen en zonweringen gaan aanmeten en ophangen. Na een overstap naar een stoffeerder heb ik ook die kneepjes van het vak onder de knie gekregen.

Gaandeweg begon ik steeds meer ervaringen op te doen in alle opzichten van het vak. Bij mijn toenmalige werkgever kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden en heb ik diverse vak gerelateerde cursussen gevolgd. Gezien de ervaring die ik heb opgedaan heb ik op een gegeven moment de knoop doorgehakt om voor mijzelf te gaan beginnen. Sinds 1 januari 2007 ben ik nu zelfstandig ondernemer. Naast het werk wat ik doe voor verschillende woninginrichters en corporaties ben ik ook werkzaam bij particulieren. Het werken voor particulieren brengt een extra dimensie met zich mee, ik kan mijn opgedane ervaring en kennis delen en gebruiken om samen tot een mooi eindproduct te komen.

Bent u ge├»nspireerd geraakt door deze site en wilt u graag een maatwerk advies? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen of vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit kan via de contactpagina van deze site. 

 

 

 

 

Onze Service                                                                                                                                 

Ik heb me gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, vind het een uitdaging om voor niet standaard situaties een passende oplossing te bedenken.  Het is voor mij mogelijk om bijna alle merken te leveren, ongeacht of u kiest voor raambekleding, tapijt, vinyl, marmoleum, hout, laminaat.  De trend voor nu zijn pcv vloeren, een kunststof die nauwelijks van natuurlijk materiaal is te onderscheiden.                                                                                                                                             Indien u gebruik wilt maken van mijn diensten, kom ik eerst bij u kijken. Samen stemmen we uw wensen af. Eventueel kunnen we samen kleur, materiaal en vormgeving op uw wensen afstellen. Na het maken van uw keuze en het opmeten stel ik een offerte samen. Hiervoor breng ik geen kosten in rekening.

Nadat ik de offerte getekend voor akkoord van u retour heb ontvangen, wordt het tijdstip  met u besproken om het werk uit te voeren.

Ik werk zoveel mogelijk met duurzame en producten en milieuvriendelijke lijmsoorten en met stofafvoer op de schuurapparaten.

De oude materialen kunnen door mij worden verwijderd en afgevoerd. De ruimte wordt door mij opgeruimd achtergelaten.

Teksten en afbeeldingen ┬ę M. v.d. Bos - Alle rechten voorbehouden | Webdesign by Mirzo - Photography & Design